Kozmetika

IMAGE SKINCARE

iPeel kezelések:

 • ORMEDIC LIFT

  Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza. Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.  
 • SIGNATURE FACELIFT

  A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan  hidratáltságról.
 • LIGHTENING LIFT

  Tejsav kojiksavval elegyítve, illetve a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.                      
 • ACNE LIFT

  AHA és BHA savak elegye a védő összetevőkkel együtt hatékonyan kezeli az akne minden fokozatát.
 • WRINKLE LIFT

  Erős felületmegújító glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését.
 • BETA LIFT PEEL

  Erős, nem kevert szalicilsav kezelés, mely gyorsan és hatékonyan célozza és kezeli a közepes/súlyos aknét.
 • PERFECTION LIFT PEEL

  Aktív hámlasztó anyagok speciális keveréke, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

 

IMAGE MINI kezelések 4 ÉVSZAKRA:

 • TAVASZI IMAGE MINI KEZELÉS:
  A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.
 • NYÁRI IMAGE MINI KEZELÉS:
  A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.
 • ŐSZI IMAGE MINI KEZELÉS:
  A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.
 • TÉLI IMAGE KEZELÉS:
  A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.
 • BIOMOLEKULÁRIS LAPMASZK KEZELÉS:
  Professzionális biomolekuláris hidrogél maszk kezeléssel szépülhetünk! A professzionális kozmetikumok világának legdinamikusabban fejlődő márkája, a floridai IMAGE Skincare lapmaszk újdonságai zselés állaguknál fogva valódi újdonságot jelentenek a maszkok kategóriájában. Már egyetlen Biomolekuláris Lapmaszk kezelés növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, halványítja az elszíneződéseket, fiatalít. A végeredmény szembetűnő: megemelt, hidratált, egészséges küllemű, ragyogó arcbőr, kisimult ráncok – mintha egy hosszú hétvégét végigpihentünk volna!

 IMAGE SKINCARE O2 LIFT

MEZOTER- minden, ami mezoterápia

Mi is az a BB Glow? Egy innovatív kezelési eljárás, amely tökéletesen homogenizálja a bőrfelszínt, egyenletes színtónust kölcsönöz és ragyogást biztosít a bőrnek. A kezelés során tűs mezoterápiás eljárással (mezopen) juttatjuk a bőrbe a steril hatóanyagokat tartalmazó, Tegoder Dermabrightening koncentrátumot, amely mikromolekuláival a bőr mélyebb rétegeibe ágyazódik. Különlegessége, hogy ásványi pigmenteket és újgenerációs peptideket tartalmaz, melyek a bőrt egységes tónusúvá teszik.

Képtalálat a következőre: „dermapunt”

                       

 

 

 

 

PANDHY’S Cukorpaszta, ITALWAX szőrtelenítés patronnal és waxszal

Az PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.
A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Hozzászólások lezárva