Kés nélküli pedikűr

Kés nélküli pedikűr

Áztatás helyett egy szerves anyagokat tartalmazó géllel oldom fel az elhalt hámsejteket a kezelés elején, amelyet 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítok. A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel a Vendégnek igazi wellness élményben lesz része! Szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolok ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetem a lábat a hosszan tartó hatás érdekében. Gyere és próbáld ki a Beauty 4u-ban.

Lézeres körömgomba kezelés

Körömgomba kezelése NdYAG lézerrel: Gyors, hatékony, biztonságos kezelés, mely minimális fájdalommal jár. A hosszúhullámú lézerfény bejut a körömlemezen belüli gomba fonalakba, elpusztítva azokat. A lézersugár nem károsítja sem a körömlemezt, sem a környező szöveteket. Egyes gombákat bennük elnyelődve direkt módon pusztít el, míg más típusúakat a köröm hőmérsékletének megemelésével, indirekt módon. 15-20 perces kezelés, állapottól függ az alkalom száma.

 

Gyógypedikűr

Minden nemű deformítása betegsége a lábaknak illetve a körmöknek gyógypedíkűrt igényel. Ide tartozik: köröm benövés, körömgomba, ekcémás köröm, pikkelysömör, vírusos szemölcsös, futó szemölcsös. A gyógypedikűr olyan gyógyító beavatkozás amely során a beteg körmöt illetve a beteg bőrt gyógyítjuk, kezeljük. 

Foglalj időpontot!

Foglalj időpontot gyorsan és könnyedén most!